michael echteld fotografie

Opdrachten

 

Ik fotografeer in opdracht portretten, interieuren en architectuur. Denk hierbij aan portretten voor een website, magazine of nieuwsbrief van stafleden, afdelingsleden, cliƫnten of patiƫnten. Uw bedrijf of instelling krijgt hiermee een professionele, functionele en verzorgde uitstraling. Ook kan ik een professionele fotoreportage maken van bijeenkomsten zoals congressen en symposia.

 

Ook kan gedacht kan worden aan fotografie van gebouwen, stedelijke gebieden en interieuren voor het geven van een beeld van uw bedrijf of instelling. Ik werk dan graag samen met uw ontwerpers om de juiste uitstraling te  bepalen.

 

Ik verzorg ook kleinschalige workshops over bijvoorbeeld compositie, portretfotografie of stillevens. Ik biedt geen vaste workshops aan, maar maak workshops toegespitst op de wensen en het niveau van groepen. Deelnemers zullen inspiratie opdoen, hun vaardigheden verbeteren en als groep veel plezier beleven. Workshops in het Engels verzorgen is geen probleem.

 

In alle gevallen overleg ik vooraf intensief met de opdrachtgever om zo veel mogelijk een product op maat te kunnen leveren van de beste kwaliteit.